Kiipeilyteline ei ole toistaiseksi kiinnostanut pikku versoja ylettömästi. Käänsin ruukun jonkun tutun huomautettua, että se olisi ehkä aiheellista... Nyt ne siis kurkottelevat taas aurinkoon, tällä kertaa mutkan kautta. Mutta iloinen yllätys: tungin multaan muutaman siemenen lisää, sillä kaikki alkuperäiset eivät itäneet ja tilaa vielä riittäisi - nyt yksi näistä siemenistä on lähtenyt kasvamaan! Ilman pimeässä idätystä tai kelmua! Ja vielä saivat kärsiä kuivuudesta huolimattomuuteni takia eilen... Reippaita tyyppejä.

Tämä projekti laittaa miettimään valokuvauksen luonnetta... "kamera ei tallenna näkemääni / rinne kallisuu eristi" niin kuin Tommi Liimatta on joskus riimitellyt. Ei tuo rönsyily meinaa mitenkään välittyä! 




Tässä pari kuvaa tältä illalta. En oikein pidä tästä toisesta, mutta villisti lisääntyvä köynnöstely näkyy siinä aika hyvin. (Hahaa, heti huomaa, miten todellisuuden muokkaaminen blogiin sopivaksi alkaa vallata alaa...)











Jos nuorin verso ei ole huomiseen mennessä venahtanut tunnistamattomaksi (niin kuin niillä on tapana tehdä..), laitan siitäkin tänne kuvan. Nyt voisi vaikka nukkua...